9. Turnitin-ohjeet

9.2. Turnitin-ohjeet opiskelijalle (TAU)

Pikaohje opiskelijalle: : 

  1.  Jokaisella opinnäytteiden ohjaajalla on oma Turnitin-Moodle-alue "Turnitin (Ohjaajan nimi)". Ohjaaja vastaa opiskelijoiden pääsystä alueelleen. Ohjaaja voi antaa opiskelijoille alueensa kurssiavaimen, jolla opiskelija pääsee sisään etsittyään ohjaajalle nimetyn alueen. Ohjaaja voi myös poimia omat opiskelijansa alueelleen suoraan. Tällöin alue näkyy opiskelijalle heti tämän kirjauduttua Moodleen. Jos et näe ohjaajasi aluetta omien kurssialueidesi joukossa Moodlessa, ota yhteyttä opinnäytteesi ohjaajaan. 
  2.  Alueella on kaksi Turnitin-työkalua: 
    1. Luo raportti keskeneräisestä tekstistäsi / Create report about your manuscript : Opiskelijat voivat käyttää tätä Turnitin-työkalua vapaasti kirjoittamisprosessin aikana
    2. Virallinen alkuperäisyystarkastus / Final originality check: Kun opiskelija ja ohjaaja ovat yhtä mieltä siitä, että työ on valmis, opiskelija lataa työnsä tähän Turnitin-työkaluun ja ohjaaja tarkastaa Turnitin-raportin
Oman tiedoston palauttaminen Turnitin-työkaluun:

Kun klikkaat Turnitin-työkalua alueella, näet avautuvalla sivulla Turnitin-työkaluun määriteltyjä saatavillaoloaikoja. Tämän rivin alapuolella on rivi omalle palautuksellesi. Jos et vielä ole mitään tiedostoa palauttanut kyseiseen työkaluun, on rivi tyhjä, mutta sen oikeassa reunassa näet "Palauta työ" -tekstin ja kuvakkeen. Tästä kohdasta pääset lataamaan tiedostosi Turnitiniin. 

Turnitin luo raportin ainoastaan kerran vuorokaudessa yhdessä Turnitin-työkalussa. Poikkeuksena ovat aivan ensimmäiset dokumenttilataukset, joista Turnitin luo raportit maksimissaan 3 kertaa ensimmäisen vuorokauden aikana ensimmäisen palautuksesi jälkeen. Muulloin joudut odottamaan raporttia seuraavaan päivään uuden palautuksen jälkeen.

Palauta Työ -linkki Turnitin-työkalun sivulla


Opinnäytetöihin liittyvät ohjeet opiskelijan oppaassa >>