Moodle-ongelma korjattu hätäkäyttökatkossa 29.9.2023 klo 18 alkaen

Moodle-ongelma korjattu hätäkäyttökatkossa 29.9.2023 klo 18 alkaen

Moodle 1 -
Vastausten määrä: 0

Päivitys 30.9. klo 08: Tietokantaan liittyvä vika korjattiin huoltokatkon aikana ja Moodle toimii jälleen normaalisti. Jos huomaat Moodlessa virheitä tai muita poikkeavuuksia, ota yhteyttä IT Helpdeskiin

---

Moodlessa alkoi pe 29.9. klo 00 vikatilanne, jonka seurauksena Moodle näyttää satunnaisesti virheitä, osa sisällöistä saattaa puuttua tai aktiviteetti ei toimi oikein. Vikatilanteen korjaaminen vaatii pitkän käyttökatkon, joka alkaa tänään pe 29.9. klo 18 ja kestää lauantaiaamuun klo 8 saakka (arvio).

VIkatilanteen seurauksena uudet sisällöt tai palautukset eivät aina näy ensimmäisellä katseluyrityksellä. Sivun lataaminen uudestaan auttaa usein vikaan.  

Opettaja: Pyri välttämään muokkausten tekemistä vikatilanteen aikana. Tekemäsi muokkaukset ovat suurella todennäköisyydellä tallentuneet, mutta vian takia muutokset eivät tule heti näkyville, vaan vaativat useita sivun uudelleenlatauksia. Jos tehtävän tai tentin määräaika on tänään, anna opiskelijoille lisäpalautusaikaa käyttökatkon jälkeen.  

Opiskelija: vältä tehtävien ja Moodle-tenttien suorittamista vikatilanteen aikana. 

Pahoittelemme viasta aiheutuvaa haittaa.