Hei! Mahtavaa, että olet hakenut opiskelijaksi yrittäjyyden ja tiimijohtamisen tutkinto-ohjelmaan eli Proakatemialle! Tämä on Proaketemian 25-vuotisen historian ensimmäinen valintakurssi, ja uskomme, että se on parannus valintamenettelyihin. Tämän valintakurssin aikana teet tehtäviä ja otat haltuun asioita, jotka joka tapauksessa olisivat vastassa Proakatemialla. Jos nämä eivät ns. ole sinun juttusi, tuskin on Proakatemiakaan. Jos innostut, se ennustaa menestystä tulevana tiimiyrittäjänä.

Tätä kurssia vetävät Proakatemian valmentajat. Siinä on viisi osaa. Osat 1 - 4 ovat yhtä ryhmätehtävää lukuunottamatta omaan tahtiin suoritettavissa. Viides osio edellyttää fyysistä osallistumista oppimistilanteeseen, jonka nimi on Päivä Proakatemialla. Laita nyt heti kalenteriisi varaus tiistaille 14.5. ja torstaille 16.5. Viimeistään viikko ennen tulee sitten kutsu jompaan kumpaan päivään, jos valintakurssi on siihen asti mennyt hyvin. Kutsumme korkeintaan 160 hakijaa (tiistaille max. 80 ja torstaille max. 80) parhaiden pisteiden järjestyksessä. Päivä Proakatemialla on Tampereella, osoitteessa Kuntokatu 3, C-siipi, klo 10 - 16

Valintakurssin suorittaminen edellyttää myös muistiinpanojen harjoittelua, mikä tapahtuu päiväkirjan muodossa. 

Kurssin aikana luet kirjan, ainakin yhden, saa enemmänkin lukea. Kirjalista on tämän infon lopussa. Voit jo mennä kirjastoon tai alkaa etsiä sinua eniten kiinnostavaa kirjaa äänikirjana.

Ensimmäisen osion tentin pääset palauttamaan vasta 8.4., jolloin kurssi virallisesti alkaa. Sitä ennen voit lukea ja kuunnella materiaaleja. Kun ensimmäinen osio on tehtynä, pääset tekemään seuraavia. Ota yhteyttä, jos kohtaat ongelmia. Nauti oppimisesta ja kurkistuksesta Proakatemian maailmaan!

t. valkut

PS. Virallinen kurssikuvaus löytyy Opinto-oppaasta: Johdatus yrittäjyyteen ja tiimijohtamiseen 3Y00GU39 | Opinto-opas, TAMK